Menu
Your Cart

Kettler

Merk: Kettler Model: TAFELTENNIS-TAFEL405
K1 Outdoor tafeltennistafel van Kettler van de green series. (Made in Germany) De ideale gezins tafeltennistafel voor binnen & buiten gebruik! Speelvak: Het 4mm melaminehars blad maakt deze TT tafel bijzonder populair voor..
€ 603,79
Excl. BTW:€ 499,00
Merk: Kettler
Tafeltennissen kan niet zonder tafeltennis batje. Dit Kettler outdoor Batje is gemaakt van 2 high performance kunststof componenten en is geschikt voor alle leeftijden en speelniveaus: van beginner tot gevorderden.De batjes zijn..
€ 39,87
Excl. BTW:€ 32,95
Merk: Kettler Model: TAFELTENNIS-TAFEL404
K1 Indoor tafeltennistafel van Kettler van de green series. (Made in Germany) De ideale gezins tafeltennistafel voor binnen gebruik! De tafel heeft een wedstrijdformaat en is de ideale hobbytafel voor thuis (binnen). Eenvoudig op..
€ 410,19
Excl. BTW:€ 339,00
Merk: Kettler
K10 Outdoor tafeltennistafel van Kettler, de blue series. (Made in Germany)De ideale professionele gezins tafeltennistafel voor binnen & buiten gebruik, wedstrijdkwaliteit! Een meesterlijke prestatie in deze prijscategorie...
€ 966,79
Excl. BTW:€ 799,00
Merk: Kettler
K5 Indoor tafeltennistafel van Kettler, de blue series. (Made in Germany)De ideale professionele gezins tafeltennistafel voor binnen gebruik, wedstrijdkwaliteit! Een meesterlijke prestatie in deze prijscategorie.Spee..
€ 652,19
Excl. BTW:€ 539,00
Merk: Kettler
K5 Outdoor tafeltennistafel van Kettler, de blue series. (Made in Germany)De ideale professionele gezins tafeltennistafel voor binnen & buiten gebruik, wedstrijdkwaliteit! Een meesterlijke prestatie in deze prijscategorie...
€ 821,59
Excl. BTW:€ 679,00
Merk: Kettler
De KETTLER tafeltennisbatjes reinigingsset bevat 100 ml rubberreiniger in een pompverstuiver en een reinigingssponsje voor een zachte reiniging en verzorging van de tafeltennisbatjes. Op deze manier kun je je KETTLER tafeltennisbatje optima..
€ 20,51
Excl. BTW:€ 16,95
Merk: Kettler
De weerbestendige hoes voor KETTLER tafeltennistafels beschermt tegen stof in de binnenruimte of regen in de buitenruimte. De beschermhoes is gemaakt van duurzaam synthetisch materiaal en biedt uitgebreide bescherming tegen vocht, stof en v..
€ 71,39
Excl. BTW:€ 59,00
Merk: Kettler
De zwarte weerbestendige hoes voor KETTLER tafeltennistafels beschermt tegen stof in de binnenruimte of regen in de buitenruimte. De beschermhoes is gemaakt van duurzaam synthetisch materiaal en biedt uitgebreide bescherming tegen vocht, st..
€ 71,39
Excl. BTW:€ 59,00
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9